Hvem er Hundested Erhverv?

Hundested Erhverv er en forening, der favner bredt, vi er ikke blot en handelsstandsforening, vi er en forening, som skaber sammenhold og synergi. Dermed er vi sammen om at udvikle Hundested, som byen man skal til – og som byen man skal bo i.

Hundested Erhverv er struktureret således at de erhvervsdrivende er inddelt i sjak efter type af erhverv. Hvert sjak har en sjakbajs, som sidder i bestyrelsen, der derudover består af en Formand, Næstformand og en Kassér.

Dermed eksisterer følgende sjak:

  • Industri
  • Kunsthåndværk
  • Detail & Liberale Erhverv

 
Formand

Christian warrer

Christian Warrer Grafisk, Hundested Sandskulptur Festival

 
     
Næstformand Kasserer Suppleant

Andrew Brown

Backhaus-Brow

Dorte Andersen

Halsnæs Mediecenter A/S

Anette Larsen

Havfruen

 
     

Sjakbajs

Kunsthåndværk

 

Sjakbajs

Detail & Liberale Erhverv

 

Sjakbajs

Industri

Christina Bendix

Bendix Copenhagen

Mark Rydahl

Knokleriet

Jan Dahl

eSecure

 

Foreningens regskab

Udtalelser

cw.jpg

Formand, Christian Warrer

Jeg tror at byer som Hundested, på trods af den generelle centralisering der sker i samfundet, i fremtiden vil blive attraktive, både når man skal bosætte sig og når man skal placere arbejdspladser. For Hundested kan noget andet og det skal vi dyrke og promovere. Hundested Erhverv er samlingspunkt og dynamo for den udvikling der er i fuld gang – og det er altså rigtigt fedt at være en del af.

metteegevaerk.jpg

Mette Bentzen, Egeværket

Gennem Hundested Erhvervs arbejde, kan jeg gøre mit for at fastholde Hundested som en interessant by der virkelig kan noget. Samarbejdet i, og omkring, foreningen er essentiel for at gavne hele potentialet for Hundesteds udvikling. Hundested har meget at byde på, en maritim historie der fascinerer, byen er omgivet af smuk natur og en samling borgere der besidder ildsjæle som alle brænder for at få tingene til at ske. Hundested er en by som jeg er stolt af at identificere mig med.

912504.andrew.jpg

Næstformand, Andrew Brown

Jeg brænder for at sætte projekter i gang der skaber opmærksomhed og gør byen speciel, så vi tiltrækker nye gæster og erhverv. Jeg fandt ud af at der var mange andre som også gik med de samme tanker om at mobilisere kræfterne og gøre en ekstraordinær indsats for byen. Vi kan opnå endnu mere hvis vi også får opbakning fra byen og de besøgende og jeg ser frem mod en forening der har alle typer medlemmer.

Vision

Hundested Erhverv skal være foreningen, som får virksomheder, butikker, idræts- og kulturforeninger til at arbejde tæt sammen, så vi får et stærkt fællesskab, som kan mærkes af borgere såvel som turister.

Hundested Erhverv bestræber sig desuden på at have et tæt samarbejde med politiske beslutningstagere i Halsnæs Kommune.

Mission

Hundested Erhverv arbejder på at få en stærk bymidte, som kan supplere turistmagneten -havnen. Det betyder, at om 5 år vil vi have en Nørregade, hvor der ikke står nogle tomme butikslokaler.

Derudover vil vi bidrage til turismeudviklingen i Hundested gennem flere lokale arrangementer, som skal styrke oplevelsen af Hundested by.

body-bg-01