ADM Deerland

ADM/Deerland Probiotics & Enzymes har specialiseret sig i at udvikle videnskabeligt støttede løsninger, der gavner mikrobiomets sundhed, ved hjælp af probiotisk, præbiotisk og enzymteknologi.

ADRESSE

Bogbinderivej 6

telefon

30456701

HJEMMESIDE

deerland.com/

Affaldshelten ApS

Affaldshelten ApS er en lokal virksomhed som tilbyder total affalds- og miljøservice samt arbejder for mere bæredygtighed i affalds- og miljøbranchen igennem digitalisering og partnerskaber.

ADRESSE

Lynæs Fortvej 61

telefon

93201428

AJ Stof & Symaskiner

Vi er en virksomhed med 40 års erfaring, og vi har haft den samme butik i 26 år. I løbet af de 40 år er jeg blevet uddannet beklædningsdesigner, plus at jeg har taget diverse opfølgningskurser. På grund af min uddannelse og kurser, er jeg blevet i stand til at kunne undervise de sidste 10 år på aftenskole inden for mit fag.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

+45 47940150

Email

HJEMMESIDE

aj-stoffer.dk

August Jørgensen Advokater

AUGUST JØRGENSEN ADVOKATER er et dynamisk, full-service advokatfirma, der hjælper både erhvervslivet og private. Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive små og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer - i solid afstand fra lovens gråzoner. Hos os kan du forvente en direkte, ærlig og personlig dialog.

ADRESSE

Roskildevej 10A

telefon

+45 48247920

HJEMMESIDE

augustj.dk

Backhaus-Brown

Inde i smedjen bliver man mødt af stilfuldt og unikt design, flot udstillet i butik og galleri. I midten af smedjen finder man det arbejdende værksted med arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn.

Her kan man hver dag se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst og følge tilblivelsen af de smukke glasprodukter.

Det er en helt særlig oplevelse at komme her. Her er ro, kunst og traditionelt håndværk og en ganske særlig atmosfære og sjæl.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 47748520

HJEMMESIDE

backhaus-brown.com

Barfods Have

Havebutik v/Anja Barfod, gartner. Usprøjtede krydderurter, økologiske frø, havegrej, og meget andet til have- og udelivet. På solsiden i Kajgaden, Hundested, med udsigt til havnen.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

26283380

Bendix Copenhagen

Smykker fra Bendix Copenhagen er udført i højeste kvalitet af eksklusive materialer og med fokus på spændende design. Fagviden og service er prioriteret højt, og ønsket er at give de besøgende mere end unikke smykker at kigge på - nemlig en oplevelse!

ADRESSE

Kajgaden 7 D

telefon

+45 31791060

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping

Byaasgaard er en bondegård med Camping, Landbrug & Gårdbutik – lige ud til fjorden. Får, høns, frugtplantage & fødevareproduktion drevet efter økologiske og bæredygtige principper

ADRESSE

Amtsvejen 340

telefon

47923102

HJEMMESIDE

byaas.dk

C&M Regnskab

C&M Regnskab har siden 2001 været samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder. Jeg hjælper med bogholderi og administration, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Jeg bliver din sparringspartner og samarbejder med revisorer, pengeinstitutter og offentlige myndigheder.

ADRESSE

Forårsbakken 25

telefon

+45 40360926

City Bakery

City Bakery er bagværk med omtanke.

Her har det gode brød været centrum i mere end 30 år. Bagermester Helge Jørgensen, der er anden generation i City Bakery, blev udlært fra Torvekonditoriet i 1986 og startede kort efter i forældrenes bageri i Virum.

ADRESSE

Nørregade 13 A

HJEMMESIDE

citybakery.dk

Danbolig

danbolig Hundested har byens bedste beliggenhed, da vi selvfølgelig har valgt den beliggenhed, hvor kunderne og køberne også er, nemlig i hjertet af Hundested Havn. Vores butik har åbent alle ugens dage, da vi gerne vil betjene de mange kunder på bedst mulig vis. Her tænker vi både på købere og sælgere.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 47727033

Det Lille Kafferisteri

Kafferisteri, butik og kaffebar.

Altid friskristet økologiske kaffebønner fra vores lille risteri i Hundested.

ADRESSE

Kajgaden 7 G

telefon

28266322

Det Sunde Smil

Det Sunde Smil - tandcenter hundested er en moderne tandklinik med erfarne og modne medarbejdere, der har været her i mange år. Vi tager udgangspunkt i hvem du er og hvad dine behov er og vi tilbyder den bedste behandling der findes – og vi giver os tid til at lytte…

ADRESSE

Nørregade 79 C

telefon

+45 47937565

HJEMMESIDE

detsundesmil.dk

Dyrlægegården

Vi er din lokale dyrlæge. Vi behandler dit kæledyr som vi ville behandle vores egne. Vi er altid 100 % ærlige. Vi har absolut konkurrencedygtige priser.

ADRESSE

Nørregade 75

telefon

+45 47983435

Edberg & Co.

Tøj til smarte kvinder.

Tøj fra Paris str. 36-42 og plus-pige tøj str. 42-56 fra flere kendte danske mærker.

ADRESSE

Nørregade 15

telefon

22823666

EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde - Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmægler og EDC Hundested er lokalområdets mest sælgende ejendomsmæglerbutik.

ADRESSE

Nørregade 29 C

telefon

+45 47982818

Email

stv@edc.dk

HJEMMESIDE

edc.dk/hundested

E-mægleren

E-mægleren er en lokal baseret ejendomsmægler med troværdige registrerede ejendomsmæglere, der leverer en høj faglig kvalitet inden for ejendomsmæglerbranchen til en konkurrencedygtig pris, hvorved vort bidrag til kunder overstiger kundernes forventninger. Adresse: Nørregade 27 Tlf.: 28902877 E-mail: tb@e-maegleren.dk Web: www.emgl.dk

ADRESSE

Nørregade 27

telefon

+45 28902877

Email

tb@emgl.dk

HJEMMESIDE

emgl.dk

Erantis

Erantis er hele Hundesteds lokale blomsterbinderi. Hos Erantis finder du blandt andet: årstidsrelevante buketter og kranse, diverse smukke indendørsplanter og udendørsplanter, vin og chokolade, dekorationer til hjemmet.

ADRESSE

Nørregade 43

telefon

+45 47745151

E-Secure

E-Secure er et Danmark mest innovative alarm- og sikringsselskaber, skabt på baggrund af mange års erfaring og viden inden for sikkerhed og sikring. E-Secure tilbyder alle former for sikring til private hjem og erhverv – alt ligefra alarmsikring, låse, videoovervågning, tågesikring, samt et hav af mekaniske sikkerhedsløsninger inden for porte og gittersikring.

ADRESSE

Posthustorvet 1

telefon

+45 50330000

HJEMMESIDE

e-secure.dk

Estate

Vi elsker Halsnæs og den skønne natur, helt fra Ølsted i syd til Liseleje i nord. Vi sælger alle typer ejendomme og i alle prislag: Villaer, sommerhuse, landejendomme og grunde. Boligmassen er vidt forskellig og det er både købere og sælgere også. Det er derfor vigtigt, at salget af DIN bolig bliver tilrettelagt og skræddersyet, så salget kan gå så nemt som muligt.

Galleri Brammer

Vi sælger kunsthåndværk. Vi har bl.a keramik fra Ann Bjerg, smykker fra Pia Andersen og skulptur fra Skulpturfabrikken ved Espen Brant Møller. I løbet af sæsonen har vi forskelige kunstnere der udstiller i butikken. Vi har altid malerier kunst tryk og poskort af Jens Brammer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

telefon

+45 22920055

HJEMMESIDE

brammerkunst.dk

Galleri Liisberg

Galleri Liisberg åbent på Kajgaden 13. Der males i værkstedet på Færgevejen 4A.

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

22823105

Galleri Nord

Galleri Nord´s halskæder og armbånd er fremstillet på eget værksted i Hundested af naturens fineste materialer: horn, ben, koral, turkis, agat, onyx, ferskvandsperler, antikke glasperler, fossilt elfenben og rav. Alle smykkerne er unika - ikke to er ens. Perlerne køber vi på rejser rundt om i verden. For eksempel berberrav fra Marokko, turkiser fra Arizona og New Mexico og sølv fra Istanbul og bjergstammerne i Nord-Thailand.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 40145005

HJEMMESIDE

gallerinord.dk

Halsnæs Avis

Lokalavisen udgives onsdag med omdeling onsdag/torsdag. Avisen omdeles til alle husstand i Halsnæs Kommune med FK Distribution.

ADRESSE

Havnevej 1

HJEMMESIDE

sn.dk/halsnaes

Halsnæs Bryghus

Øllet, maden og musikken Bryghuset er åbent året rundt, og vi samles om det lokale øl, det gode måltid, intim koncerter, ølsmagninger og meget mere.

Omdrejningspunktet for "Vores Bryghus" på dejlige Hundested Havn er øllet, som udfordrer dig med alsidige smagsoplevelser. Hanerne kan byde på sæsonøl, specialbryg og øl fra det faste sortiment.

Maden på Bryghuset er enkel og hjemmelavet- vi kalder det "et godt måltid mad". Vælg frokost eller aftensmad fra menukortet eller fra Tavlen, som sammensættes efter dagens råvarer og kokkens humør.

I weekenden kan du nyde brunchbuffet med salt, sødt, sundt og fristende.

Se kommende events her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 35

telefon

+45 26167046

HJEMMESIDE

halsbryg.dk

Handelsbanken

Havfruen

Havfruen er stedet, hvor du kan hygge dig med lidt god mad – nyde udsigten over havnebassinet og ikke mindst opleve livet på havnen fra vores dejlige solterrasse.

Vi kører på alle åbne uger “Fredagens tavleret”, som du kan spise på havfruen eller tage med hjem. Du slipper, efter en lang arbejdsuge, for selv at lave mad.

Retterne vil være forskellige afhængig af hvad hvilke retter vi finder på.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 21

telefon

+45 93633390

Havnens Optik

Havnens Optik er en ny optikerforetning der åbner 1/8-2018. Vi tilbyder det sidste nye indenfor briller, solbriller og synsprøveudstyr.

ADRESSE

Kajgaden 7 E

telefon

4250 3390

Email

HJEMMESIDE

havnensoptik.dk

Hundested Baadeværft

Hundested Baadeværft tilbyder gode faciliteter, maling af fribord, teakdæk, motor installation, nybygning af Molich X meter, mast og rig, vinteropbevaring, og installationer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 47

telefon

+45 71997002

Hundested Havn I/S

Hundested Havn I/S er en mangfoldig havn, som emmer af rå og autentisk nostalgi. Forkæl jer selv med et ophold på Hundested Havn og oplev et autentisk og levende havnemiljø med masser af aktiviteter for hele familien, åbne værksteder, maritim atmosfære og frisk fisk.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 47937234

HJEMMESIDE

hundestedhavn.dk

Hundested Kino

Hundested Kino skal være et samlingssted, som danner rammen om kulturelle oplevelser med film, musik, teater og meget mere. Vi vil skabe nyt i liv i Hundested Kino, hvor vi kan udtrykke vores kunst og dele vores passioner og oplevelser. Vi vil skabe et sted, hvor vores fællesskab kan udvikle sig og vokse, og dermed bidrage til et levende lokalsamfund med kunst og kultur for alle.

ADRESSE

Strandvejen 47

telefon

+45 53885222

HJEMMESIDE

hundestedkino.dk

Hundested Propeller A/S

Hundested Propeller A/S is a Danish company based on the island of Zealand, not far from the Danish capital of Copenhagen. We specialize in complete custom-made propulsion systems. Every unit is designed to meet the individual customer’s requirements. This is possible because everything from the design to the manufacturing and assembly is done in house.

ADRESSE

Stadionvej 4

telefon

+45 47937117

Hundested Sandskulptur Festival

Mere end 350.000 besøgende har sat deres fodaftryk i sandet omkring de fascinerende kunstværker på Hundested Sandskulptur Festival, der afholdes for 7. år i træk. Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået frie hænder til at fortolke myter og legender – på godt og ondt. I det gyldne sand på Hundested Sandskulptur Festival udspiller historiefortællingerne sig i monumentale og forgængelige kunstværker, der byder på alt lige fra græsk mytologi til pop art.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

+45 50479830

HJEMMESIDE

sandfestival.dk

Hundested Skole

Hundested Skole er en nytænkende, kreativ og progressiv folkeskole, der ligger i naturskønne Halsnæs Kommune i Nordsjælland. Med vand på tre sider er naturen med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge en stor og vigtig del af elever og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i seks pejlemærker, som vi udfolder og udvikler året rundt.

ADRESSE

Lerbjergvej 1 B

telefon

+45 47971600

Hundested-Rørvig færgen

Færgeruten over Isefjorden mellem Hundested og Rørvig, er blandt de mest benyttede småfærger i Danmark. Overfartstiden er 25 minutter, og i højsæsonen er der afgang hver halve time med de to færger Isefjord og Nakkehage.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

+45 47937150

Kamelens Kys ApS

Unik kunsthåndværkerbutik med byens bedste kaffe og overraskende events.

Kamelens Kys er meget mere end en café, den er også en kunsthåndværkerbutik med mange fine ting. Recyclede kjoler, fine håndlavede lyskæder, håndlavede øreringe og farverige, håndtrykte puder.

ADRESSE

Nordre Beddingvej 39

telefon

30360346

Lynæs Surfcenter

Surf kurser, Surf camps, Surf udlejning og Danmarks nok mest eksotiske café og burger joint.

ADRESSE

Lynæs Havnevej 8

telefon

20987021

HJEMMESIDE

www.surfcenter.dk

MALERFIRMAET TOMAS GRÜNDLER APS

MALEREN Tomas Gründler ApS. er et fleksibelt og personligt malerfirma med base i Hundested. Vi løser alle tænkelige maleropgaver for både private og erhvervskunder. Vi udfører også vedligehold, og indgår i tværfaglige teams.

ADRESSE

Muldvarpevænget 10

telefon

25709044

HJEMMESIDE

www.malerentg.dk

Matas

ADRESSE

Nørregade 14

telefon

+45 47939339

Meny

MENY er hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin. Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Vi kan lide at lave mad – tænke, tale, leve, ånde, sælge og spise mad.

ADRESSE

Nørregade 11

telefon

+45 47937979

Molen Hundested ApS

Vi byder velkommen til restaurant Molen med klassiske retter og drikkevarer på første parket til Hundested Havn, en hyggelig gårdhave, live musikcharcuteri, takeaway og meget andet godt. 

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 19

telefon

91957539

MY veterantog

MY veterantog blev stiftet af en række jernbaneinteresserede med særlig interesse for diesellokomotiver fra GM/EMD (General Motors/Electro Motive Division). MY veterantog arbejder for at bevare et eller flere GM/EMD-lokomotiver, der har kørt på danske skinner. Desuden har vi et antal stålpersonvogne, så vi kan præsentere et typisk rødt Intercity tog fra 1970erne. Vi arbejder i Hundested, hvor vi har lejet en del af Lokalbanens værksted.

ADRESSE

Delfinvej 24

telefon

+45 60613595

HJEMMESIDE

myveterantog.dk

New Nordic Youth

Hvis du har lyst til et fantastisk år med gode venner, oplevelser, udvikling.... og eget bad og toilet på værelserne, så er NNY lige noget for dig. Her arbejder du fx med design, kreativitet og foto. Du lærer at få idéer og arbejder blandt andet med den professionelle Adobe-pakke. Vi arbejder med iMac og Canon/foto.

ADRESSE

Torupvejen 90

telefon

+45 51812590

Email

info@nnye.dk

HJEMMESIDE

newnordicyouth.dk

Nordmolen Streetfood

Nordmolen Streetfood leverer fantastisk stemning, lækker mad fra 4 madboder og div. drikkevarer fra baren. Vi glæder os til en sommer med livemusik, solskin og højt humør!

ADRESSE

Amtsvejen 1

telefon

22610610

Email

vang@pr0.dk

Nærrevision A/S

Nærrevision A/S har eksisteret siden 1994, og vi har fra dag ét lagt vægt på god service og rådgivning til vores kunder, der arbejder inden for mange forskellige grene af erhvervslivet. Én ting har vores kunder dog alle til fælles – de har valgt Nærrevision, fordi vi sætter en ære i kvalitet og godt samarbejde med kunden i fokus.

ADRESSE

Nørregade 1

telefon

+45 47771210

HJEMMESIDE

naerevision.dk

Nørregades Slagter

Slagterforretning i Nørregade i Hundested. Hele Hundesteds slagter. Her kan du bestille lækre møre bøffer, 1/2 gris eller lækkert smørrebrød til frokosten.

ADRESSE

Nørregade 56

telefon

47940104

O.V. Jørgensen A/S

A/S O.V. Jørgensen har siden 1935 opkøbt og leveret kvalitetsfisk primært på ferskvare-markedet. I dag afsættes størsteparten af fiskemængden til fødevarevirksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med tilladelse til førstegangsomsætning direkte fra fiskekutterne og 11 afdelinger placeret på Sjælland, Møn, Lolland-Falster og Bornholm, alle med faciliteter til modtagelse og opbevaring af fersk fisk, sikrer A/S O.V. Jørgensen sig en konstant tilførsel af råvarer.

ADRESSE

Færgevejen 2

telefon

+45 47937014

Email

info@ovj.dk

HJEMMESIDE

ovj.dk

Peter Tvergaard

I en moderne installationsvirksomhed er det ikke tilstrækkeligt at kunne hænge lamper op. Vores arbejdsområder spænder fra traditionelle el-installationer og service på hårde hvidevarer til IHC - "det intelligente hus" og netværksinstallationer, alarmanlæg, overvågning og energioptimering.

ADRESSE

Søndergade 128

telefon

+45 47984873

HJEMMESIDE

peter-tvergaard.dk

Proviant

Proviant er en familiedrevet café, med fokus på den gode stemning og den gode kvalitet.

Vi holder til i Alfred Warres gamle købmandsgård, som tidligere har solgt kolonial og skibsproviant.

Med den fineste udsigt over havnekajen og Rørvig færgen, ønsker vi at servere god mad, vin, øl og kaffe til dig, og proviantere til den gode stemning. Uden mad og drikke dur helten ikke som man siger, og god stemning kommer dermed sjældent alene.

ADRESSE

Havnegade 2 A

telefon

+45 42158714

Ristorante Bellona

Ægte italiensk køkken og traditionel pizza.

Her får I italienske retter samt anden god international mad og drikke.

Vi bruger altid friske råvarer efter årstiden og vi går meget op i at fødevarerne er i høj kvalitet.

Vi vil sørge for at I som vores gæster i en uformel og afslappet atmosfære, får en god kulinarisk oplevelse med hjem.

ADRESSE

Nørregade 19

telefon

+45 47924242

Email

Salon In

Salon In startede i 1985 i Hundested - og vi har igennem alle år at gøre lidt ekstra for vore kunder og er altid klar til en snak om hår og personlig stil.
Vi er en moderne frisørsalon for hele familien.

ADRESSE

Nørregade 25 B

telefon

22121330

Schumachers Brændevin

DANMARKS MÅSKE BEDSTE BRÆNDEVIN

Udvikler moderne krydderbrændevine, der også passer til det moderne køkken.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

40450087

HJEMMESIDE

www.schumachers.dk

Skolen ved Havet

Småt er godt! Privatskole i dejlige Lynæs.

En lille skole

Faglighed

Fællesskab

Åbenhed

ADRESSE

Lyngbakken 16

telefon

53612616

Sparekassen Sjælland

Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

ADRESSE

Nørregade 25 A

telefon

+45 56165220

HJEMMESIDE

spks.dk

Spisehuset Knud

Knud er en pejsestue med spisebar, et spisehus med langborde, småborde og runde borde, en spisesal, hg18, med bord-bænke, klaver og siddetrappe - og så laver vi et lille hyggeligt selskabslokale med plads til 20-30 personer.

Udenfor kommer der mindre borde, store borde, en 8 meter lang solbænk og en masse liggestole.

Maden kommer fra et – ja, åbent køkken - og bliver bistromad til gode priser. Smørrebrød til frokost, og så vores signaturretter - muslinger og tatar hele dagen. Om aftenen har vi en række mindre retter på kortet og også nogle lidt større - laks og stenbiderrogn - en god bøf, en smørstegt rødspætte eller anden fladfisk. Tre friske desserter som Esther har komponeret. Ingen menu – men mange frie valg.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

4048 3390

HJEMMESIDE

knud.biz

Tandlægeselskabet

Tandlæge Sv. Ulrich Jensen har haft klinik i Hundested siden 1983. Ulrich tilbyder et velassorteret udbud af behandlingen – også til dig med tandlægeskræk.

ADRESSE

Amtsvejen 20

telefon

+45 47940925

HJEMMESIDE

hundested-tand.dk

Thrane Consulting

Vi træner jeres egne VIDEO-PRODUCERE der bliver i stand til selv, med post-it på et flipover-papir, at dokumentere deres arbejdsprocesser og med HÅNDHOLDT MOBILTELEFON, video-optage, redigere, tekste og udgive TRÆNINGS-VIDEOER TIL ’LÆR SELV’.

Alt sammen, efter principper fra det anerkendte træningsprogram, Training Within Industry (TWI).

Udbytte:

  1. Finder ’best practice’.
  2. Fuldkommen ens træningsform – gentagelse – gentagelse – gentagelse.
  3. 24/7 – på tidspunkter der passer virksomheden og medarbejderen.
  4. Ikke altid behov for at stoppe og starte procesanlæg.
  5. Spar 80% på træningstiden.

ADRESSE

Nørregade 18

telefon

52307204

HJEMMESIDE

thraneconsulting.dk

Thyssenkrupp Stål

Thyssenkrupp Stål Danmark A/S

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 43950700

HJEMMESIDE

thyssen.dk

Time Winder

Komitéen har til formål, på almennyttigt grundlag, at støtte initiativer som udbreder interessen for at bevare historisk mekanik og teknik i en funktionsdygtig stand med henblik på at viderebringe historien om tidligere tiders tekniske formåen, herunder den industrielle kulturarv, til et bredt publikum.

ADRESSE

Amtsvejen 280

telefon

+45 20241240

HJEMMESIDE

www.timewinder.dk

TN VVS

Din Autoriserede VVS-installatør er din garanti for et godt håndværk!

Vi udfører alle former for VVS arbejde inden for vand, varme ventilation og blik.

ADRESSE

Ullerupd Skovvej 16A

telefon

20229959

HJEMMESIDE

www.tnvvs.dk/

Tothaven

Dyreunger, hængekøjehygge og præmieoste på Tothavens besøgsgård
Lige uden for Hundested nær Kikhavn finder du Tothavens besøgsgård og gårdmejeri Her kan du tilbringe en eftermiddag med dine børn eller børnebørn og nyde den helt særlige ro og autentisk bondegårds idyl. Mød alle gårdens glade og sjove dyr, hop i halmen og kæl med de små søde dyreunger eller tag en slapper i haven med en kop god kaffe og en håndlavet gourmet pindeis fra Tothavens Cafe.  Tothaven producerer gedeoste, gedemælksyoghurt, pindeis, gedemælkssæber, bivokscreme og friske æg som alt sammen kan købes i den lille gårdbutik. 

ADRESSE

Torupvejen 2

telefon

+4530705836

HJEMMESIDE

www.tothaven.dk

Tvergaard Biler

Hos Tvergaard Biler er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov. I vores salgsafdeling kan du som oftest møde undertegnede, klar med gode råd og den rette vejledning, når du er på udkig efter en ny eller en brugt bil.

ADRESSE

Sydhavnsvej 53390 Hundested

telefon

+45 47937322

Tømrer Hansen

Moderne håndværk – Gamle klassiske dyder.

Fra drøm til virkelighed i samarbejde med professionelt Tømrer- og Murerfirma

Vi beskæftiger 23 friske håndværkere bestående af både Tømrer og Murer.

Vi dækker hele Nordsjælland, så du kan også få glæde af vores professionelle ekspertise.

Vi kan stå for Fagentreprise, hvor vi tager os af dine Tømrer- og Mureropgaver. Vi står også gerne for Hovedentreprise, hvor vi eksempelvis følger projektet med at bygge dit drømmehus lige fra de første idéer, som omsættes til tegninger, til alt står klar, ligetil vi kan overdrage dig nøglen til dit nye hjem.

ADRESSE

Håndværkervej 1

telefon

81619585

X-PORTEN

X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

HJEMMESIDE

www.x-porten.dk

Yo Yo

Velkommen til Hundesteds nye Kinesisk & Familie Restaurant.

Hos os kan du får dejlige mad og god betjening. Vi tilbyder Kinesisk mad, Japansk Sushi og meget mere.

Vi laver også selskaber, så kom ind og hører mere.

ADRESSE

Nørregade 29 A

telefon

+45 36168168