Sådan støtter du din by

*DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT KØBE HUNDESTED FOLKEAKTIER - TAK FOR JERES STØTTE!*

 

Du kan købe Hundested Folkeaktier ved at overføre et valgfrit beløb til:

MobilePay: 60 46 66

Bankoverførsel: 0552-0000109116

OBS: HUSK AT SKRIVE NAVN OG KONTAKTOPLYSNINGER I DIN OVERFØRSEL

Sådan fungerer Hundested Folkeaktier

1. Indbyggere / venner af byen / virksomheder m.m. køber Hundested Folkeaktier (alle beløb modtages) 

2. Lokale virksomheder søger om andel i aktierne 

3. Hundested Erhverv fordeler aktierne - den enkelte virksomhed giver tilsvarende gavekort. Modtager en virksomhed f.eks. 20.000 kr., så giver de gavekort for 20.000 kr. i retur, som fordeles til dem, der har købt aktier 

4. Når kampagnen er slut og pengene fordelt, modtager aktionærerne et eller flere gavekort, tilsvarende det beløb de har købt aktier for 

Din støtte betyder mere end du tror!

Baggrund

Hundested’s erhvervsliv er allerede hårdt ramt af konsekvenserne af coronavirus/covid-19. Regeringen kommer med økonomiske hjælpepakker, men det lokale erhvervsliv vil fortsat lide store tab. Hundested Erhverv bakker fuldt op om myndighedernes anbefalinger, men vi kan ikke bare se til og afvente situationen...

Hundested agerer derfor proaktivt - tager sagen i egen hånd, og opfordrer nu indbyggere og alle øvrige med interesse i Hundested by, til at støtte vores hårdt ramte erhvervsliv ved at køb Hundested Folkeaktier. Vi gør dette for at hjælpe de virksomheder, der indenfor kort tid vil mangle penge til at betale deres medarbejderes lønninger og øvrige omkostninger.

I en tid hvor Danmark er vendt på hovedet og den raserende sundhedskrise skaber store problemer for vores lokale handelsliv, ser vi som en lokalt forankret erhvervsforening det som vores pligt, at gøre alt hvad der står i vores magt for, at sikre et handel- og erhvervsliv i Hundested fremadrettet, så byen kan bestå som levende og attraktiv.

Vi tror på, at vi skal løftes os ud af krisen i fællesskab (med afstand) og at hver virksomhed står stærkere sammen, end alene. Folkelighed, synergi og sammenhold er hvad der kendetegner Hundested!

Vi skal derfor stå sammen som by og vil i fællesskab gøre en aktiv indsat for, at hjælpe vores erhvervsliv, så vi også fremadrettet kan besøge gallerier, gå i tøjbutikker, blive klippet hos frisøren, have attraktioner for turisterne, opleve levende kunsthåndværk, få massage og alle de andre gode ting Hundested tilbyder.

Hvis du køber Hundested Folkeaktier, så sikrer Hundested Erhverv, at pengene fordeles ubeskåret til de hårdest ramte virksomheder i byen.

Hvordan modtager jeg gavekort

Du modtager dit gavekort, når midlerne fra salget af folkeaktier er fordelt blandt byens virksomheder.

Da vi bestræber os på at fordele midlerne til de virksomheder der er hårdest ramt, kan vi ikke garantere at dine folkeaktier giver gavekort til en specifik virksomhed.

Du hører fra os så snart vi er klar med jeres gavekort.

Hvilke virksomheder er med

Som udgangspunkt gælder ordningen alle medlemmer af Hundested Erhverv. Du kan se vores medlemmer her.

Vi er igang med at tage kontakt til vores medlemmer og vi vil løbende opdatere siden her, når virksomheder har fået del i midlerne.

#STØTDINBY #FOLKLYHUNDESTED

body-bg-01