A. Henriksen Shipping

The company was established in Copenhagen in 1934 and we have for decades served local as well as international customers with high quality solutions. Today 40 committed employees ensure that we efficiently handle most types of cargo including bulk, break bulk, ro-ro, heavy lift/project cargo, etc.

ADRESSE

Færgevejen 63390 Hundested

telefon

+45 47971633

Baltic Shipping Company

Baltic Shipping Company har siden 1950 transporteret alle former for gods inden for short-sea markedet i hele verdenen. Vores dedikerede medarbejdere kender dermed markedet og dets muligheder. BSC er specialiseret i Chartering/befragtning, skibsagentur, Commercial Ship Management, håndtering og transport af projektlaster samt stevedoring.

ADRESSE

Ved Isefjorden 24

telefon

+45 39960800

HJEMMESIDE

balticshipping.dk

Control Union Danmark

ADRESSE

Stationsvej 1

telefon

25677448

Danske Bank

Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Banken servicerer privatkunder, små og store virksomheder samt institutionelle kunder. Bankens kernemarked er Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor alle typer af kunder serviceres.

ADRESSE

Nørregade 6

telefon

+45 45122370

Email

HJEMMESIDE

danskebank.dk

E-Secure

E-Secure er et Danmark mest innovative alarm- og sikringsselskaber, skabt på baggrund af mange års erfaring og viden inden for sikkerhed og sikring. E-Secure tilbyder alle former for sikring til private hjem og erhverv – alt ligefra alarmsikring, låse, videoovervågning, tågesikring, samt et hav af mekaniske sikkerhedsløsninger inden for porte og gittersikring.

ADRESSE

Posthustorvet 1

telefon

+45 50330000

HJEMMESIDE

e-secure.dk

Halsnæs Smeden A/S

Halsnæs Smeden A/S er en dygtig partner inden for alle former for VVS-arbejde. Vi favner bredt og udfører traditionelle VVS-opgaver for en lang række private- og erhvervskunder.

ADRESSE

Unovej 4

telefon

+45 47981661

HJEMMESIDE

halsnaessmeden.dk

Handelsbanken

Hundested Baadeværft

Hundested Baadeværft tilbyder gode faciliteter, maling af fribord, teakdæk, motor installation, nybygning af Molich X meter, mast og rig, vinteropbevaring, og installationer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 47

telefon

+45 71997002

Hundested Havn I/S

Hundested Havn I/S er en mangfoldig havn, som emmer af rå og autentisk nostalgi. Forkæl jer selv med et ophold på Hundested Havn og oplev et autentisk og levende havnemiljø med masser af aktiviteter for hele familien, åbne værksteder, maritim atmosfære og frisk fisk.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 47937234

HJEMMESIDE

hundestedhavn.dk

Hundested Propeller A/S

Hundested Propeller A/S is a Danish company based on the island of Zealand, not far from the Danish capital of Copenhagen. We specialize in complete custom-made propulsion systems. Every unit is designed to meet the individual customer’s requirements. This is possible because everything from the design to the manufacturing and assembly is done in house.

ADRESSE

Stadionvej 4

telefon

+45 47937117

Hundested Skole

Hundested Skole er en nytænkende, kreativ og progressiv folkeskole, der ligger i naturskønne Halsnæs Kommune i Nordsjælland. Med vand på tre sider er naturen med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge en stor og vigtig del af elever og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i seks pejlemærker, som vi udfolder og udvikler året rundt.

ADRESSE

Lerbjergvej 1 B

telefon

+45 47971600

Hundested-Rørvig færgen

Færgeruten over Isefjorden mellem Hundested og Rørvig, er blandt de mest benyttede småfærger i Danmark. Overfartstiden er 25 minutter, og i højsæsonen er der afgang hver halve time med de to færger Isefjord og Nakkehage.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

+45 47937150

Jyske Bank A/S

Jyske Bank A/S er Danmarks andenstørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg. Ud over Jyske Banks bankforretninger i Danmark består koncernen af datterselskabet BRFkredit, leasingselskabet Jyske Finans samt en datterbank i Gibraltar. W: www.jyskebank.dk

ADRESSE

Nørregade 323300 Frederiksværk

telefon

+45 89891840

HJEMMESIDE

jyskebank.dk

KR Skilte

Vi hos KR Skilte har i mange år arbejdet med denne udfordring som vores største inspirationskilde. Det er derfor et samarbejde med KR Skilte kan gøre en forskel for dig i dit ønske om at vise omverden hvad din virksomhed kan tilbyde. Om det er bygningsskiltning, bildekoration, pyloner eller visitkort, vil et samarbejde med KR SKilte være med til at sikre din virksomheds position.

ADRESSE

Ullerup Skovvej 2

telefon

+45 20605080

HJEMMESIDE

kc-dekoration.dk

Meinilds Bådebyggeri

Meinilds bådebyggeri løser opgaver indenfor bådebyggeri og almindeligt tømrer arbejde. Vi kommer gerne på det meste af Sjælland og har i øjeblikket især opgaver i København og Sydsjælland. 

Vi har stor erfaring med nybygninger og restaureringsopgaver. En del af opgaverne har været med historiske forlæg både fra private og museer. 

Vi tager gerne hele opgaven, men du er også velkommen til at deltage selv eller få hjælp til en langsigtet restaureringsplan.

ADRESSE

Nordre Bedimgsvej 14

telefon

42463016

Mille Food

Hos Mille er vi stolte af Danmarks position som foregangsland indenfor dyrevelfærd og fødevaresikkerhed. Vi producerer modermælkserstatning - baseret på mælk og med de nødvendige ingredienser.

ADRESSE

Unovej 1

telefon

+45 32121888

HJEMMESIDE

millefood.dk

Murer og Tømrerfirmaet Henrik Nielsen A/S

Vores tømrerfirma og murerfirma løser alle former for tømrer- og mureropgaver både for private og erhverv i Nordsjælland, lige fra Hundested til København og Roskilde. Ved større opgaver kører vi gerne lidt længere. Når vi står for dit tømrerarbejde eller murerarbejde, så er du garanteret professionelt håndværk, og vi klarer alt lige fra nybyg til renovering af dit gamle byggeri.

ADRESSE

Frederiksværkvej 101

telefon

+45 20746482

Email

hn@hn-byg.dk

HJEMMESIDE

hn-byg.dk

MVL Støbe & Anlæg

Jeg laver alt lige fra catering til kloak. Jeg arbejder i hele Nordsjælland og hovedstaden. Jeg er helt sikkert klar til at hjælpe dig/jer – giv mig et kald!

ADRESSE

Lærkevej 10

telefon

21656321

HJEMMESIDE

mortenvang.dk

New Nordic Youth

Hvis du har lyst til et fantastisk år med gode venner, oplevelser, udvikling.... og eget bad og toilet på værelserne, så er NNY lige noget for dig. Her arbejder du fx med design, kreativitet og foto. Du lærer at få idéer og arbejder blandt andet med den professionelle Adobe-pakke. Vi arbejder med iMac og Canon/foto.

ADRESSE

Torupvejen 90

telefon

+45 51812590

Email

info@nnye.dk

HJEMMESIDE

newnordicyouth.dk

O.V. Jørgensen A/S

A/S O.V. Jørgensen har siden 1935 opkøbt og leveret kvalitetsfisk primært på ferskvare-markedet. I dag afsættes størsteparten af fiskemængden til fødevarevirksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med tilladelse til førstegangsomsætning direkte fra fiskekutterne og 11 afdelinger placeret på Sjælland, Møn, Lolland-Falster og Bornholm, alle med faciliteter til modtagelse og opbevaring af fersk fisk, sikrer A/S O.V. Jørgensen sig en konstant tilførsel af råvarer.

ADRESSE

Færgevejen 2

telefon

+45 47937014

Email

info@ovj.dk

HJEMMESIDE

ovj.dk

Peter Tvergaard

I en moderne installationsvirksomhed er det ikke tilstrækkeligt at kunne hænge lamper op. Vores arbejdsområder spænder fra traditionelle el-installationer og service på hårde hvidevarer til IHC - "det intelligente hus" og netværksinstallationer, alarmanlæg, overvågning og energioptimering.

ADRESSE

Søndergade 128

telefon

+45 47984873

HJEMMESIDE

peter-tvergaard.dk

Sparekassen Sjælland

Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

ADRESSE

Nørregade 25 A

telefon

+45 56165220

HJEMMESIDE

spks.dk

Thyssenkrupp Stål

Thyssenkrupp Stål Danmark A/S

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 43950700

HJEMMESIDE

thyssen.dk

Tvergaard Biler

Hos Tvergaard Biler er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov. I vores salgsafdeling kan du som oftest møde undertegnede, klar med gode råd og den rette vejledning, når du er på udkig efter en ny eller en brugt bil.

ADRESSE

Sydhavnsvej 53390 Hundested

telefon

+45 47937322