Anna Bystrup Keramik

Keramik

ADRESSE

Kajgaden 7 B

telefon

+45 60457485

HJEMMESIDE

annabystrup.dk

Backhaus-Brown

Inde i smedjen bliver man mødt af stilfuldt og unikt design, flot udstillet i butik og galleri. I midten af smedjen finder man det arbejdende værksted med arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn.

Her kan man hver dag se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst og følge tilblivelsen af de smukke glasprodukter.

Det er en helt særlig oplevelse at komme her. Her er ro, kunst og traditionelt håndværk og en ganske særlig atmosfære og sjæl.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 47748520

HJEMMESIDE

backhaus-brown.com

Bendix Copenhagen

Smykker fra Bendix Copenhagen er udført i højeste kvalitet af eksklusive materialer og med fokus på spændende design. Fagviden og service er prioriteret højt, og ønsket er at give de besøgende mere end unikke smykker at kigge på - nemlig en oplevelse!

ADRESSE

Kajgaden 7 D

telefon

+45 31791060

Bodil Neergaard

Er en vævestue, hvor jeg udfører unikke tekstiler i hånden – om end dette tager tid.

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

+45 26677845

HJEMMESIDE

bodilneergaard.com

Egeværk

Møbelsnedkeriet Egeværk er kendt for den kompromisløse kvalitet og forfinet træarbejde.

På værkstedet skabes unika møbler og brugskunst i en særlig fin klasse.

Møbelsnedkerne Lasse Kristensen og Mette Bentzen har udstillet deres skulpturelle møbler i flere europæiske lande og USA.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 23966294

HJEMMESIDE

egevaerk.dk

Galleri Brammer

Vi sælger kunsthåndværk. Vi har bl.a keramik fra Ann Bjerg, smykker fra Pia Andersen og skulptur fra Skulpturfabrikken ved Espen Brant Møller. I løbet af sæsonen har vi forskelige kunstnere der udstiller i butikken. Vi har altid malerier kunst tryk og poskort af Jens Brammer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

telefon

+45 22920055

HJEMMESIDE

brammerkunst.dk

Galleri Nord

Galleri Nord´s halskæder og armbånd er fremstillet på eget værksted i Hundested af naturens fineste materialer: horn, ben, koral, turkis, agat, onyx, ferskvandsperler, antikke glasperler, fossilt elfenben og rav. Alle smykkerne er unika - ikke to er ens. Perlerne køber vi på rejser rundt om i verden. For eksempel berberrav fra Marokko, turkiser fra Arizona og New Mexico og sølv fra Istanbul og bjergstammerne i Nord-Thailand.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 40145005

HJEMMESIDE

gallerinord.dk

Galleri Sunde

Vi er søstre - og i 2017 flyttede vi til - og byggede fælles værksted/galleri i - Hundested. Tidligere har vi haft værksteder i henholdsvis Nordjylland og Sverige. Vibeke med stentøjsskulpturer og Gerd med malerier.ADRESSE

Østergade 8

HJEMMESIDE

gallerisunde.dk

Leather Goods

Karina Sørensen er uddannet sadelmager, med speciale i kernelæder. Karina har en dyb passion for det gamle håndværk, som efterhånden er et sjældent syn i Danmark. Karina laver alt fra special design af tasker til interiør og udstyr.

ADRESSE

Kajgaden 9 O

telefon

+45 22895354

HJEMMESIDE

leathergoods.dk

Lisby

Tine Lisby arbejder med skind, pels og læder, og i butikken finder du håndlavede tasker, stribevis af sofapuder, dobbelte læderbælter, vanter af sælskind, smukke skindjakker og meget mere.

ADRESSE

Kajgaden 2

telefon

+45 47961050

HJEMMESIDE

tinelisby.dk

X-PORTEN

X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

HJEMMESIDE

www.x-porten.dk