By Werner

Ideologien bag tøjbrandet By Werner er et ønske om komfortabel luksus til piger i alle størrelser. Jeg stræber efter at lave kvalitetstøj, som man kan føle sig godt tilpas i, samtidig med at have følelsen af luksus og elegance. Al min lækre silke er håndfarvet og farvenuancerne blander jeg selv. Jeg indfarver højst 5 m ad gangen og hvert stykke beklædning er derfor unika.

ADRESSE

By Werner

telefon

+45 30527080

Galleri Nord

Galleri Nord´s halskæder og armbånd er fremstillet på eget værksted i Hundested af naturens fineste materialer: horn, ben, koral, turkis, agat, onyx, ferskvandsperler, antikke glasperler, fossilt elfenben og rav. Alle smykkerne er unika - ikke to er ens. Perlerne køber vi på rejser rundt om i verden. For eksempel berberrav fra Marokko, turkiser fra Arizona og New Mexico og sølv fra Istanbul og bjergstammerne i Nord-Thailand.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 40145005

HJEMMESIDE

gallerinord.dk

Bendix Copenhagen

As a graduated goldsmith in 2006 the fascination became my profession, and eleven more years was spent on further education, learning more about materials, the jewellery industry, sales and marketing. Bendix Copenhagen was founded in 2016. Key priority for Bendix Copenhagen Jewellery is high quality, both within materials, craftsmanship and design.

ADRESSE

Kajgaden 7 D

telefon

+45 31791060

Bodil Neergaard

Er en vævestue, hvor jeg udfører unikke tekstiler i hånden – om end dette tager tid.

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

+45 26677845

HJEMMESIDE

bodilneergaard.com

Lisby

Tine Lisby arbejder med skind, pels og læder, og i butikken finder du håndlavede tasker, stribevis af sofapuder, dobbelte læderbælter, vanter af sælskind, smukke skindjakker og meget mere.

ADRESSE

Kajgaden 2

telefon

+45 47961050

HJEMMESIDE

tinelisby.dk

Leather Goods

Karina Sørensen er uddannet sadelmager, med speciale i kernelæder. Karina har en dyb passion for det gamle håndværk, som efterhånden er et sjældent syn i Danmark. Karina laver alt fra special design af tasker til interiør og udstyr.

ADRESSE

Kajgaden 9 O

telefon

+45 22895354

HJEMMESIDE

leathergoods.dk

X-PORTEN

X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

HJEMMESIDE

www.x-porten.dk

Jens Brammer

Vi sælger kunsthåndværk. Vi har bl.a keramik fra Ann Bjerg, smykker fra Pia Andersen og skulptur fra Skulpturfabrikken ved Espen Brant Møller. I løbet af sæsonen har vi forskelige kunstnere der udstiller i butikken. Vi har altid malerier kunst tryk og poskort af Jens Brammer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

telefon

+45 22920055

HJEMMESIDE

brammerkunst.dk

glassmedjen

Inde i smedjen bliver man mødt af stilfuldt og unikt design, flot udstillet i butik og galleri. I midten af smedjen finder man det arbejdende værksted med arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn.

Her kan man hver dag se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst og følge tilblivelsen af de smukke glasprodukter.

Det er en helt særlig oplevelse at komme her. Her er ro, kunst og traditionelt håndværk og en ganske særlig atmosfære og sjæl.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 47748520

HJEMMESIDE

backhaus-brown.com

Egeværk

Møbelsnedkeriet Egeværk er kendt for den kompromisløse kvalitet og forfinet træarbejde.

På værkstedet skabes unika møbler og brugskunst i en særlig fin klasse.

Møbelsnedkerne Lasse Kristensen og Mette Bentzen har udstillet deres skulpturelle møbler i flere europæiske lande og USA.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 23966294

HJEMMESIDE

egevaerk.dk

Helle-k

Jeg handler med kunst og kunsthåndværk fra især Afrika, Asien og Danmark.

Fælles for mine varer er en historie bag dem. Jeg søger at fortælle ”den gode historie” og sælger unika ting af høj kvalitet.

ADRESSE

Nodre Beddingsvej 39 H, 3390 Hundested

telefon

+45 21844231

HJEMMESIDE

hellekdesign.dk

Galleri Sunde

Vi er søstre - og i 2017 flyttede vi til - og byggede fælles værksted/galleri i - Hundested. Tidligere har vi haft værksteder i henholdsvis Nordjylland og Sverige. Vibeke med stentøjsskulpturer og Gerd med malerier.ADRESSE

Østergade 8

HJEMMESIDE

gallerisunde.dk