Halsnæs Bibliotekerne

Vi bugner af gode tilbud til dig. Bibliotekerne består af Frederiksværk og Hundested Bibliotek og er din lokale indgang til viden, information og oplevelse. Her finder du inspiration til netop det du søger – lad det være bøger, musik eller arrangementer.

ADRESSE

Nørregade 61

telefon

+45 47938070

Hundested Kino

Hundested Kino skal være et samlingssted, som danner rammen om kulturelle oplevelser med film, musik, teater og meget mere. Vi vil skabe nyt i liv i Hundested Kino, hvor vi kan udtrykke vores kunst og dele vores passioner og oplevelser. Vi vil skabe et sted, hvor vores fællesskab kan udvikle sig og vokse, og dermed bidrage til et levende lokalsamfund med kunst og kultur for alle.

ADRESSE

Strandvejen 47

telefon

+45 53885222

HJEMMESIDE

hundestedkino.dk

Hundested Sandskulptur Festival

Mere end 350.000 besøgende har sat deres fodaftryk i sandet omkring de fascinerende kunstværker på Hundested Sandskulptur Festival, der afholdes for 7. år i træk. Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået frie hænder til at fortolke myter og legender – på godt og ondt. I det gyldne sand på Hundested Sandskulptur Festival udspiller historiefortællingerne sig i monumentale og forgængelige kunstværker, der byder på alt lige fra græsk mytologi til pop art.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

+45 50479830

HJEMMESIDE

sandfestival.dk

Kivioq

Foreningens formål er at skaffe kapital til erhvervelse, restaurering og efterfølgende drift af Knud Rasmussens ekspeditionsskib KIVIOQ med primær tilknytning til Hundested Havn. Her skal skibet – i samarbejde med Knud Rasmussens Hus – være med til at formidle historien om Knud Rasmussens ekspeditioner.

ADRESSE

St. Karlsmindevej 164

telefon

+45 29294500

HJEMMESIDE

kivioq-hundested.dk

MY veterantog

MY veterantog blev stiftet af en række jernbaneinteresserede med særlig interesse for diesellokomotiver fra GM/EMD (General Motors/Electro Motive Division). MY veterantog arbejder for at bevare et eller flere GM/EMD-lokomotiver, der har kørt på danske skinner. Desuden har vi et antal stålpersonvogne, så vi kan præsentere et typisk rødt Intercity tog fra 1970erne. Vi arbejder i Hundested, hvor vi har lejet en del af Lokalbanens værksted.

ADRESSE

Delfinvej 24

telefon

+45 60613595

HJEMMESIDE

myveterantog.dk

Sejlklubben Lynæs

Sejlklubben Lynæs er en aktiv sejlklub, hvor du kan lære at sejle fra helt ung og som voksen. Vi har juniorsejlerskole, sejlads for de unge, sejlerskole for de voksne, kajak undervisning, kajaksejlads, tursejlads i medlemmernes både, kajak ture, kapsejlads om onsdagen m.v.

Sommer og vinter mødes vi jævnligt til både faste arrangementer og forskellige foredrag.

ADRESSE

Lynæs Havnevej 3A

HJEMMESIDE

lynaes.dk

Slettebjerggard

Slettebjerggård er beliggende 3 km udenfor Hundested tæt på Kattegat og ligger mellem Kikhavn og Ullerup Skov. Slettebjerggård er et børnevenligt ridecenter og ligger klods op ad skoven og har egne ridestier samt 10 minutters gang til stranden ved Kattegat. Vi er både dressurryttere, springryttere og skovryttere.

ADRESSE

Torupvejen 19

telefon

+45 61359402

Time Winder

Komitéen har til formål, på almennyttigt grundlag, at støtte initiativer som udbreder interessen for at bevare historisk mekanik og teknik i en funktionsdygtig stand med henblik på at viderebringe historien om tidligere tiders tekniske formåen, herunder den industrielle kulturarv, til et bredt publikum.

ADRESSE

Amtsvejen 280

telefon

+45 20241240

HJEMMESIDE

www.timewinder.dk