A. Henriksen Shipping

The company was established in Copenhagen in 1934 and we have for decades served local as well as international customers with high quality solutions. Today 40 committed employees ensure that we efficiently handle most types of cargo including bulk, break bulk, ro-ro, heavy lift/project cargo, etc.

ADRESSE

Færgevejen 63390 Hundested

telefon

+45 47971633

AJ Stof & Symaskiner

Vi er en virksomhed med 40 års erfaring, og vi har haft den samme butik i 26 år. I løbet af de 40 år er jeg blevet uddannet beklædningsdesigner, plus at jeg har taget diverse opfølgningskurser. På grund af min uddannelse og kurser, er jeg blevet i stand til at kunne undervise de sidste 10 år på aftenskole inden for mit fag.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

+45 47940150

Email

HJEMMESIDE

aj-stoffer.dk

Anna Bystrup Keramik

Keramik

ADRESSE

Kajgaden 7 B

telefon

+45 60457485

HJEMMESIDE

annabystrup.dk

August Jørgensen Advokater

AUGUST JØRGENSEN ADVOKATER er et dynamisk, full-service advokatfirma, der hjælper både erhvervslivet og private. Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive små og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer - i solid afstand fra lovens gråzoner. Hos os kan du forvente en direkte, ærlig og personlig dialog.

ADRESSE

Roskildevej 10A

telefon

+45 48247920

HJEMMESIDE

augustj.dk

Backhaus-Brown

Inde i smedjen bliver man mødt af stilfuldt og unikt design, flot udstillet i butik og galleri. I midten af smedjen finder man det arbejdende værksted med arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn.

Her kan man hver dag se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst og følge tilblivelsen af de smukke glasprodukter.

Det er en helt særlig oplevelse at komme her. Her er ro, kunst og traditionelt håndværk og en ganske særlig atmosfære og sjæl.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 47748520

HJEMMESIDE

backhaus-brown.com

Baltic Shipping Company

Baltic Shipping Company har siden 1950 transporteret alle former for gods inden for short-sea markedet i hele verdenen. Vores dedikerede medarbejdere kender dermed markedet og dets muligheder. BSC er specialiseret i Chartering/befragtning, skibsagentur, Commercial Ship Management, håndtering og transport af projektlaster samt stevedoring.

ADRESSE

Ved Isefjorden 24

telefon

+45 39960800

HJEMMESIDE

balticshipping.dk

Bendix Copenhagen

Smykker fra Bendix Copenhagen er udført i højeste kvalitet af eksklusive materialer og med fokus på spændende design. Fagviden og service er prioriteret højt, og ønsket er at give de besøgende mere end unikke smykker at kigge på - nemlig en oplevelse!

ADRESSE

Kajgaden 7 D

telefon

+45 31791060

Bodil Neergaard

Er en vævestue, hvor jeg udfører unikke tekstiler i hånden – om end dette tager tid.

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

+45 26677845

HJEMMESIDE

bodilneergaard.com

Brandscaping

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

+45 53800922

HJEMMESIDE

heding.dk

Byens Pizza

C&M Regnskab

C&M Regnskab har siden 2001 været samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder. Jeg hjælper med bogholderi og administration, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Jeg bliver din sparringspartner og samarbejder med revisorer, pengeinstitutter og offentlige myndigheder.

ADRESSE

Forårsbakken 25

telefon

+45 40360926

Café Mødestedet

Café Mødestedet er en hyggelig café og bar hvor mennesker mødes. Der er ofte levende musik på fredage og lørdage. Med placering lige midt i hjertet af Hundested.

ADRESSE

Nørregade 35

telefon

+45 47939100

Email

Christian Warrer Grafisk

Min primære opgave er at skabe øget salg og vækst for mine kunder. Det kræver kun få sekunder at danne sig et godt indtryk. Men det kræver at kommunikationen er præcis.

ADRESSE

Tværvej 1

telefon

+45 23272723

HJEMMESIDE

halsnaesbilleder.dk

City Bakery

City Bakery er bagværk med omtanke.

Her har det gode brød været centrum i mere end 30 år. Bagermester Helge Jørgensen, der er anden generation i City Bakery, blev udlært fra Torvekonditoriet i 1986 og startede kort efter i forældrenes bageri i Virum.

ADRESSE

Nørregade 13 A

HJEMMESIDE

citybakery.dk

Control Union Danmark

ADRESSE

Stationsvej 1

telefon

25677448

Danbolig

danbolig Hundested har byens bedste beliggenhed, da vi selvfølgelig har valgt den beliggenhed, hvor kunderne og køberne også er, nemlig i hjertet af Hundested Havn. Vores butik har åbent alle ugens dage, da vi gerne vil betjene de mange kunder på bedst mulig vis. Her tænker vi både på købere og sælgere.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 47727033

DanCare

DanCare is a Danish sales and consulting company situated north of Copenhagen. DanCare’s core business is sale and marketing of products and services within the pharmacy and medtech sectors.

ADRESSE

Bakkestjernevej 8

telefon

+45 26200160

HJEMMESIDE

dancare.com

Danske Bank

Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Banken servicerer privatkunder, små og store virksomheder samt institutionelle kunder. Bankens kernemarked er Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor alle typer af kunder serviceres.

ADRESSE

Nørregade 6

telefon

+45 45122370

Email

HJEMMESIDE

danskebank.dk

Det Sunde Smil

Det Sunde Smil - tandcenter hundested er en moderne tandklinik med erfarne og modne medarbejdere, der har været her i mange år. Vi tager udgangspunkt i hvem du er og hvad dine behov er og vi tilbyder den bedste behandling der findes – og vi giver os tid til at lytte…

ADRESSE

Nørregade 79 C

telefon

+45 47937565

HJEMMESIDE

detsundesmil.dk

Ditlev cykler

Efter seks år i Hundested er Ditlev Cykler den 2. juli flyttet ind i bedre og større lokaler i Frederiksværk. Cykelbutikken har et stort udvalg af cykler og kan klare alle cykelreparationer.

ADRESSE

Vinderød Skov 3

telefon

+45 55345502

HJEMMESIDE

ditlevcykler.dk

Dyrlægegården

Vi er din lokale dyrlæge. Vi behandler dit kæledyr som vi ville behandle vores egne. Vi er altid 100 % ærlige. Vi har absolut konkurrencedygtige priser.

ADRESSE

Nørregade 75

telefon

+45 47983435

EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde - Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmægler og EDC Hundested er lokalområdets mest sælgende ejendomsmæglerbutik.

ADRESSE

Nørregade 29 C

telefon

+45 47982818

Email

mkr@edc.dk

HJEMMESIDE

edc.dk/hundested

Egeværk

Møbelsnedkeriet Egeværk er kendt for den kompromisløse kvalitet og forfinet træarbejde.

På værkstedet skabes unika møbler og brugskunst i en særlig fin klasse.

Møbelsnedkerne Lasse Kristensen og Mette Bentzen har udstillet deres skulpturelle møbler i flere europæiske lande og USA.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 23966294

HJEMMESIDE

egevaerk.dk

E-mægleren

E-mægleren er en lokal baseret ejendomsmægler med troværdige registrerede ejendomsmæglere, der leverer en høj faglig kvalitet inden for ejendomsmæglerbranchen til en konkurrencedygtig pris, hvorved vort bidrag til kunder overstiger kundernes forventninger. Adresse: Nørregade 27 Tlf.: 28902877 E-mail: tb@e-maegleren.dk Web: www.emgl.dk

ADRESSE

Nørregade 27

telefon

+45 28902877

HJEMMESIDE

emgl.dk

Erantis

Erantis er hele Hundesteds lokale blomsterbinderi. Hos Erantis finder du blandt andet: årstidsrelevante buketter og kranse, diverse smukke indendørsplanter og udendørsplanter, vin og chokolade, dekorationer til hjemmet.

ADRESSE

Nørregade 43

telefon

+45 47745151

E-Secure

E-Secure er et Danmark mest innovative alarm- og sikringsselskaber, skabt på baggrund af mange års erfaring og viden inden for sikkerhed og sikring. E-Secure tilbyder alle former for sikring til private hjem og erhverv – alt ligefra alarmsikring, låse, videoovervågning, tågesikring, samt et hav af mekaniske sikkerhedsløsninger inden for porte og gittersikring.

ADRESSE

Posthustorvet 1

telefon

+45 50330000

HJEMMESIDE

e-secure.dk

Estate

Vi elsker Halsnæs og den skønne natur, helt fra Ølsted i syd til Liseleje i nord. Vi sælger alle typer ejendomme og i alle prislag: Villaer, sommerhuse, landejendomme og grunde. Boligmassen er vidt forskellig og det er både købere og sælgere også. Det er derfor vigtigt, at salget af DIN bolig bliver tilrettelagt og skræddersyet, så salget kan gå så nemt som muligt.

Flex-Service

Flexservice kan klare alle opgaver inden for følgende områder: rengøring, skadeservice og vinduespolering.

ADRESSE

Frederiksværkvej 30

telefon

+45 40781310

Galleri Brammer

Vi sælger kunsthåndværk. Vi har bl.a keramik fra Ann Bjerg, smykker fra Pia Andersen og skulptur fra Skulpturfabrikken ved Espen Brant Møller. I løbet af sæsonen har vi forskelige kunstnere der udstiller i butikken. Vi har altid malerier kunst tryk og poskort af Jens Brammer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

telefon

+45 22920055

HJEMMESIDE

brammerkunst.dk

Galleri Liisberg

ADRESSE

Færgevejen 4

telefon

22823105

Galleri Nord

Galleri Nord´s halskæder og armbånd er fremstillet på eget værksted i Hundested af naturens fineste materialer: horn, ben, koral, turkis, agat, onyx, ferskvandsperler, antikke glasperler, fossilt elfenben og rav. Alle smykkerne er unika - ikke to er ens. Perlerne køber vi på rejser rundt om i verden. For eksempel berberrav fra Marokko, turkiser fra Arizona og New Mexico og sølv fra Istanbul og bjergstammerne i Nord-Thailand.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 40145005

HJEMMESIDE

gallerinord.dk

Galleri Sunde

Vi er søstre - og i 2017 flyttede vi til - og byggede fælles værksted/galleri i - Hundested. Tidligere har vi haft værksteder i henholdsvis Nordjylland og Sverige. Vibeke med stentøjsskulpturer og Gerd med malerier.ADRESSE

Østergade 8

HJEMMESIDE

gallerisunde.dk

Global Weighing A/S

Hos Global Weighing A/S i Hundested og Løgstør har vi et stort udvalg af vejeudstyr, komponenter og software til industriel vejning, og derfor kan du finde alt fra en industrivægt til en bordvægt.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 47760430

Email

info@gwt.dk

HJEMMESIDE

gwt.dk

Godt nok

Vi har smart tøj til kvinder i str. 36-54 fra ze-ze, Vanting, mongul, Cassiopeia, zhenzi og Zizzi. m.m.

ADRESSE

Nørregade 20

telefon

47984707

Halsnæs Avis

ADRESSE

Havnevej 1

telefon

+45 88826550

Halsnæs Bibliotekerne

Vi bugner af gode tilbud til dig. Bibliotekerne består af Frederiksværk og Hundested Bibliotek og er din lokale indgang til viden, information og oplevelse. Her finder du inspiration til netop det du søger – lad det være bøger, musik eller arrangementer.

ADRESSE

Nørregade 61

telefon

+45 47938070

Halsnæs Bryghus

Øllet, maden og musikken Bryghuset er åbent året rundt, og vi samles om det lokale øl, det gode måltid, intim koncerter, ølsmagninger og meget mere.

Omdrejningspunktet for "Vores Bryghus" på dejlige Hundested Havn er øllet, som udfordrer dig med alsidige smagsoplevelser. Hanerne kan byde på sæsonøl, specialbryg og øl fra det faste sortiment.

Maden på Bryghuset er enkel og hjemmelavet- vi kalder det "et godt måltid mad". Vælg frokost eller aftensmad fra menukortet eller fra Tavlen, som sammensættes efter dagens råvarer og kokkens humør.

I weekenden kan du nyde brunchbuffet med salt, sødt, sundt og fristende.

Se kommende events her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 35

telefon

+45 26167046

HJEMMESIDE

halsbryg.dk

Halsnæs Smeden A/S

Halsnæs Smeden A/S er en dygtig partner inden for alle former for VVS-arbejde. Vi favner bredt og udfører traditionelle VVS-opgaver for en lang række private- og erhvervskunder.

ADRESSE

Unovej 4

telefon

+45 47981661

HJEMMESIDE

halsnaessmeden.dk

Handelsbanken

Haugaard Vin

Hos Haugaard Vin giver vi vores kunder gode og udsøgte vine fra Frankrig, Australien, USA, Italien og resten af verden. Hertil kommer udvalgte delikatesser som bl.a. chokolade, gourmet kaffe og te, hjemmebagte småkager og håndlavede karameller.

ADRESSE

Nørregade 1 A

telefon

+45 23803486

HJEMMESIDE

haugaardvin.dk

Havfruen

Havfruen er stedet, hvor du kan hygge dig med lidt god mad – nyde udsigten over havnebassinet og ikke mindst opleve livet på havnen fra vores dejlige solterrasse.

Vi kører på alle åbne uger “Fredagens tavleret”, som du kan spise på havfruen eller tage med hjem. Du slipper, efter en lang arbejdsuge, for selv at lave mad.

Retterne vil være forskellige afhængig af hvad hvilke retter vi finder på.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 21

telefon

+45 93633390

Havnens Optik

Havnens Optik er en ny optikerforetning der åbner 1/8-2018. Vi tilbyder det sidste nye indenfor briller, solbriller og synsprøveudstyr.

ADRESSE

Kajgaden 7 E

telefon

4250 3390

Email

HJEMMESIDE

havnensoptik.dk

Hundested Apotek

ADRESSE

Nørregade 54 C

telefon

+45 47939886

HJEMMESIDE

apoteket.dk

Hundested Baadeværft

Hundested Baadeværft tilbyder gode faciliteter, maling af fribord, teakdæk, motor installation, nybygning af Molich X meter, mast og rig, vinteropbevaring, og installationer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 47

telefon

+45 71997002

Hundested Havn I/S

Hundested Havn I/S er en mangfoldig havn, som emmer af rå og autentisk nostalgi. Forkæl jer selv med et ophold på Hundested Havn og oplev et autentisk og levende havnemiljø med masser af aktiviteter for hele familien, åbne værksteder, maritim atmosfære og frisk fisk.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 47937234

HJEMMESIDE

hundestedhavn.dk

Hundested Kino

Hundested Kino skal være et samlingssted, som danner rammen om kulturelle oplevelser med film, musik, teater og meget mere. Vi vil skabe nyt i liv i Hundested Kino, hvor vi kan udtrykke vores kunst og dele vores passioner og oplevelser. Vi vil skabe et sted, hvor vores fællesskab kan udvikle sig og vokse, og dermed bidrage til et levende lokalsamfund med kunst og kultur for alle.

ADRESSE

Strandvejen 47

telefon

+45 53885222

HJEMMESIDE

hundestedkino.dk

Hundested Propeller A/S

Hundested Propeller A/S is a Danish company based on the island of Zealand, not far from the Danish capital of Copenhagen. We specialize in complete custom-made propulsion systems. Every unit is designed to meet the individual customer’s requirements. This is possible because everything from the design to the manufacturing and assembly is done in house.

ADRESSE

Stadionvej 4

telefon

+45 47937117

Hundested Sandskulptur Festival

Mere end 350.000 besøgende har sat deres fodaftryk i sandet omkring de fascinerende kunstværker på Hundested Sandskulptur Festival, der afholdes for 7. år i træk. Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået frie hænder til at fortolke myter og legender – på godt og ondt. I det gyldne sand på Hundested Sandskulptur Festival udspiller historiefortællingerne sig i monumentale og forgængelige kunstværker, der byder på alt lige fra græsk mytologi til pop art.

ADRESSE

Kajgaden 7

telefon

+45 50479830

HJEMMESIDE

sandfestival.dk

Hundested Skole

Hundested Skole er en nytænkende, kreativ og progressiv folkeskole, der ligger i naturskønne Halsnæs Kommune i Nordsjælland. Med vand på tre sider er naturen med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge en stor og vigtig del af elever og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i seks pejlemærker, som vi udfolder og udvikler året rundt.

ADRESSE

Lerbjergvej 1 B

telefon

+45 47971600

Hundested-Rørvig færgen

Færgeruten over Isefjorden mellem Hundested og Rørvig, er blandt de mest benyttede småfærger i Danmark. Overfartstiden er 25 minutter, og i højsæsonen er der afgang hver halve time med de to færger Isefjord og Nakkehage.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

+45 47937150

Julz

Vi sælger miljøbevidst boligindretning. Fx er vores puder, plaider og gulvtæpper produceret af 100 % genanvendt plastik, men føles og ligner uld. Vi har kunst der er produceret af kasserede flip flop sandaler, der er indsamlet på kenyanske strande. Og så har vi alt det andet, der på den ene eller anden måde er godt for miljøet.

ADRESSE

Kun online

telefon

71707115

Email

cjh@julz.dk

HJEMMESIDE

julz.dk

Jyske Bank A/S

Jyske Bank A/S er Danmarks andenstørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg. Ud over Jyske Banks bankforretninger i Danmark består koncernen af datterselskabet BRFkredit, leasingselskabet Jyske Finans samt en datterbank i Gibraltar. W: www.jyskebank.dk

ADRESSE

Nørregade 323300 Frederiksværk

telefon

+45 89891840

HJEMMESIDE

jyskebank.dk

Kivioq

Foreningens formål er at skaffe kapital til erhvervelse, restaurering og efterfølgende drift af Knud Rasmussens ekspeditionsskib KIVIOQ med primær tilknytning til Hundested Havn. Her skal skibet – i samarbejde med Knud Rasmussens Hus – være med til at formidle historien om Knud Rasmussens ekspeditioner.

ADRESSE

St. Karlsmindevej 164

telefon

+45 29294500

HJEMMESIDE

kivioq-hundested.dk

KM Sport

Vi fører alle de kendte mærker til sport og fritid, og vores sortiment dækker en bred vifte af sportsgrene og motionsformer. Derudover laver vi meget tryk og brodering på tøj, og kan derfor også levere sponsortøj, profiltøj, arbejdstøj og meget mere.

ADRESSE

Nørregade 32 A

telefon

+45 47938000

HJEMMESIDE

kmsport.dk

Knokleriet

Vi har 160 m butikslokale opdelt i små kroge og afdelinger, som hver især fortæller hver deres historie der underbygger tøjets udtryk. Lokalet er indrettet med et moderne og råt udtryk som passer til bygningens æstetik og historie. I butikken finder du Nordsjællands mest personlige udvalg af tøj, sko og tilbehør til både herrer og damer.

ADRESSE

Nørregade 9 A

telefon

+45 28791523

HJEMMESIDE

knokleriet.dk

Konteksten

Konteksten er journalistik og kommunikation lavet med hjertet - skrevet til hjernen. Det er de interessante, skæve, tilbundsgående og perspektivrige historier om mennesker og samfund - og alt ind imellem.

ADRESSE

Stjernerne 1

telefon

+45 22715334

KR Skilte

Vi hos KR Skilte har i mange år arbejdet med denne udfordring som vores største inspirationskilde. Det er derfor et samarbejde med KR Skilte kan gøre en forskel for dig i dit ønske om at vise omverden hvad din virksomhed kan tilbyde. Om det er bygningsskiltning, bildekoration, pyloner eller visitkort, vil et samarbejde med KR SKilte være med til at sikre din virksomheds position.

ADRESSE

Ullerup Skovvej 2

telefon

+45 20605080

HJEMMESIDE

kc-dekoration.dk

Leather Goods

Karina Sørensen er uddannet sadelmager, med speciale i kernelæder. Karina har en dyb passion for det gamle håndværk, som efterhånden er et sjældent syn i Danmark. Karina laver alt fra special design af tasker til interiør og udstyr.

ADRESSE

Kajgaden 9 O

telefon

+45 22895354

HJEMMESIDE

leathergoods.dk

Lisby

Tine Lisby arbejder med skind, pels og læder, og i butikken finder du håndlavede tasker, stribevis af sofapuder, dobbelte læderbælter, vanter af sælskind, smukke skindjakker og meget mere.

ADRESSE

Kajgaden 2

telefon

+45 47961050

HJEMMESIDE

tinelisby.dk

Massageskolen

Massageskolen ved Gunna Højgaard er en af de ”gamle” skoler, en pioner i at udforme moderne fysiurgisk massage på dansk grund.

ADRESSE

Sverkilstrupvejen 14

telefon

+45 41141077

HJEMMESIDE

massageskolen.dk

Matas

ADRESSE

Nørregade 14

telefon

+45 47939339

Meinilds Bådebyggeri

Meinilds bådebyggeri løser opgaver indenfor bådebyggeri og almindeligt tømrer arbejde. Vi kommer gerne på det meste af Sjælland og har i øjeblikket især opgaver i København og Sydsjælland. 

Vi har stor erfaring med nybygninger og restaureringsopgaver. En del af opgaverne har været med historiske forlæg både fra private og museer. 

Vi tager gerne hele opgaven, men du er også velkommen til at deltage selv eller få hjælp til en langsigtet restaureringsplan.

ADRESSE

Nordre Bedimgsvej 14

telefon

42463016

Meny

MENY er hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin. Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Vi kan lide at lave mad – tænke, tale, leve, ånde, sælge og spise mad.

ADRESSE

Nørregade 11

telefon

+45 47937979

Mille Food

Hos Mille er vi stolte af Danmarks position som foregangsland indenfor dyrevelfærd og fødevaresikkerhed. Vi producerer modermælkserstatning - baseret på mælk og med de nødvendige ingredienser.

ADRESSE

Unovej 1

telefon

+45 32121888

HJEMMESIDE

millefood.dk

Murer og Tømrerfirmaet Henrik Nielsen A/S

Vores tømrerfirma og murerfirma løser alle former for tømrer- og mureropgaver både for private og erhverv i Nordsjælland, lige fra Hundested til København og Roskilde. Ved større opgaver kører vi gerne lidt længere. Når vi står for dit tømrerarbejde eller murerarbejde, så er du garanteret professionelt håndværk, og vi klarer alt lige fra nybyg til renovering af dit gamle byggeri.

ADRESSE

Frederiksværkvej 101

telefon

+45 20746482

Email

hn@hn-byg.dk

HJEMMESIDE

hn-byg.dk

MVL Støbe & Anlæg

Jeg laver alt lige fra catering til kloak. Jeg arbejder i hele Nordsjælland og hovedstaden. Jeg er helt sikkert klar til at hjælpe dig/jer – giv mig et kald!

ADRESSE

Lærkevej 10

telefon

21656321

HJEMMESIDE

mortenvang.dk

MY veterantog

MY veterantog blev stiftet af en række jernbaneinteresserede med særlig interesse for diesellokomotiver fra GM/EMD (General Motors/Electro Motive Division). MY veterantog arbejder for at bevare et eller flere GM/EMD-lokomotiver, der har kørt på danske skinner. Desuden har vi et antal stålpersonvogne, så vi kan præsentere et typisk rødt Intercity tog fra 1970erne. Vi arbejder i Hundested, hvor vi har lejet en del af Lokalbanens værksted.

ADRESSE

Delfinvej 24

telefon

+45 60613595

HJEMMESIDE

myveterantog.dk

New Nordic Youth

Hvis du har lyst til et fantastisk år med gode venner, oplevelser, udvikling.... og eget bad og toilet på værelserne, så er NNY lige noget for dig. Her arbejder du fx med design, kreativitet og foto. Du lærer at få idéer og arbejder blandt andet med den professionelle Adobe-pakke. Vi arbejder med iMac og Canon/foto.

ADRESSE

Torupvejen 90

telefon

+45 51812590

Email

info@nnye.dk

HJEMMESIDE

newnordicyouth.dk

Nærrevision A/S

Nærrevision A/S har eksisteret siden 1994, og vi har fra dag ét lagt vægt på god service og rådgivning til vores kunder, der arbejder inden for mange forskellige grene af erhvervslivet. Én ting har vores kunder dog alle til fælles – de har valgt Nærrevision, fordi vi sætter en ære i kvalitet og godt samarbejde med kunden i fokus.

ADRESSE

Nørregade 1

telefon

+45 47771210

HJEMMESIDE

naerevision.dk

O.V. Jørgensen A/S

A/S O.V. Jørgensen har siden 1935 opkøbt og leveret kvalitetsfisk primært på ferskvare-markedet. I dag afsættes størsteparten af fiskemængden til fødevarevirksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med tilladelse til førstegangsomsætning direkte fra fiskekutterne og 11 afdelinger placeret på Sjælland, Møn, Lolland-Falster og Bornholm, alle med faciliteter til modtagelse og opbevaring af fersk fisk, sikrer A/S O.V. Jørgensen sig en konstant tilførsel af råvarer.

ADRESSE

Færgevejen 2

telefon

+45 47937014

Email

info@ovj.dk

HJEMMESIDE

ovj.dk

Peter Tvergaard

I en moderne installationsvirksomhed er det ikke tilstrækkeligt at kunne hænge lamper op. Vores arbejdsområder spænder fra traditionelle el-installationer og service på hårde hvidevarer til IHC - "det intelligente hus" og netværksinstallationer, alarmanlæg, overvågning og energioptimering.

ADRESSE

Søndergade 128

telefon

+45 47984873

HJEMMESIDE

peter-tvergaard.dk

Proviant

Proviant er en familiedrevet café, med fokus på den gode stemning og den gode kvalitet.

Vi holder til i Alfred Warres gamle købmandsgård, som tidligere har solgt kolonial og skibsproviant.

Med den fineste udsigt over havnekajen og Rørvig færgen, ønsker vi at servere god mad, vin, øl og kaffe til dig, og proviantere til den gode stemning. Uden mad og drikke dur helten ikke som man siger, og god stemning kommer dermed sjældent alene.

ADRESSE

Havnegade 2 A

telefon

+45 42158714

Ristorante Bellona

Ægte italiensk køkken og traditionel pizza.

Her får I italienske retter samt anden god international mad og drikke.

Vi bruger altid friske råvarer efter årstiden og vi går meget op i at fødevarerne er i høj kvalitet.

Vi vil sørge for at I som vores gæster i en uformel og afslappet atmosfære, får en god kulinarisk oplevelse med hjem.

ADRESSE

Nørregade 19

telefon

+45 47924242

Email

Røgeristen

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 31

telefon

+45 47983390

HJEMMESIDE

røgeristen.dk

Schrøders Rengøring

Schrøders Rengøring ejes og drives af Bente Schrøder. Bente har manges års erfaring med rengøring, og klarer mange typer af opgaver.

ADRESSE

Forårsbakken 29

telefon

+45 30136724

HJEMMESIDE

sch-ren.dk

Scusi

Til dig der vil forkæle dig selv og andre med tøj, accessories og brugskunst. Kom og besøg os i Scusi - vi glæder os til at se jer.

ADRESSE

Nørregade 56

telefon

+45 47981948

Sejlklubben Lynæs

Sejlklubben Lynæs er en aktiv sejlklub, hvor du kan lære at sejle fra helt ung og som voksen. Vi har juniorsejlerskole, sejlads for de unge, sejlerskole for de voksne, kajak undervisning, kajaksejlads, tursejlads i medlemmernes både, kajak ture, kapsejlads om onsdagen m.v.

Sommer og vinter mødes vi jævnligt til både faste arrangementer og forskellige foredrag.

ADRESSE

Lynæs Havnevej 3A

HJEMMESIDE

lynaes.dk

Slettebjerggard

Slettebjerggård er beliggende 3 km udenfor Hundested tæt på Kattegat og ligger mellem Kikhavn og Ullerup Skov. Slettebjerggård er et børnevenligt ridecenter og ligger klods op ad skoven og har egne ridestier samt 10 minutters gang til stranden ved Kattegat. Vi er både dressurryttere, springryttere og skovryttere.

ADRESSE

Torupvejen 19

telefon

+45 61359402

Sparekassen Sjælland

Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

ADRESSE

Nørregade 25 A

telefon

+45 56165220

HJEMMESIDE

spks.dk

Spisehuset Knud

Knud er en pejsestue med spisebar, et spisehus med langborde, småborde og runde borde, en spisesal, hg18, med bord-bænke, klaver og siddetrappe - og så laver vi et lille hyggeligt selskabslokale med plads til 20-30 personer.

Udenfor kommer der mindre borde, store borde, en 8 meter lang solbænk og en masse liggestole.

Maden kommer fra et – ja, åbent køkken - og bliver bistromad til gode priser. Smørrebrød til frokost, og så vores signaturretter - muslinger og tatar hele dagen. Om aftenen har vi en række mindre retter på kortet og også nogle lidt større - laks og stenbiderrogn - en god bøf, en smørstegt rødspætte eller anden fladfisk. Tre friske desserter som Esther har komponeret. Ingen menu – men mange frie valg.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

4048 3390

HJEMMESIDE

knud.biz

Svenska Handelsbanken AB

Svenska Handelsbanken AB, kendt som Handelsbanken er en af de største banker i Norden med hjemmemarkeder i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Holland og Danmark. Handelsbanken er en universalbank med et komplet udbud af finansielle tjenester for såvel privatkunder som erhvervskunder.

ADRESSE

Nørregade 34

telefon

+45 44563300

Email

HJEMMESIDE

handelsbanken.dk

Tandlægeselskabet

Tandlæge Sv. Ulrich Jensen har haft klinik i Hundested siden 1983. Ulrich tilbyder et velassorteret udbud af behandlingen – også til dig med tandlægeskræk.

ADRESSE

Amtsvejen 20

telefon

+45 47940925

HJEMMESIDE

hundested-tand.dk

The Old Coffee & Bagle Shop

Byens bedste kaffe! Vi serverer eksklusiv kaffe fra Copenhagen Coffee Lab.

Nyd din kaffe og frokost på det dejlige Gubbenstorv i hjertet af Hundested.

Hver første fredag i måneden afholdes der fredagsbar fra kl. 18–24.

Du kan bestille mad ud af huset eller leje vores dejlige lokaler, hvor der er plads til 35 spisende gæster.

Vi glæder os til at forkæle dig/jer på The Old Coffee Shop.

ADRESSE

Nørregade 13 B

telefon

+45 20762090

Thrane Consulting

Sammen finder vi jeres egne talenter og underviser, træner et hold medarbejdere. De bliver i stand til selv, at dokumenterer og træne kolleger i ’best practice’.

  1. Mere rigtigt første gang.
  2. Skjult viden bringes til overfladen og bliver allemandseje.
  3. Træning 1:1, der hvor det sker- og i arbejdstiden.
  4. Viden bevares, når en medarbejder rejser.

ADRESSE

Nørregade 18

telefon

52307204

HJEMMESIDE

thraneconsulting.dk

Thyssenkrupp Stål

Thyssenkrupp Stål Danmark A/S

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 43950700

HJEMMESIDE

thyssen.dk

Time Winder

Komitéen har til formål, på almennyttigt grundlag, at støtte initiativer som udbreder interessen for at bevare historisk mekanik og teknik i en funktionsdygtig stand med henblik på at viderebringe historien om tidligere tiders tekniske formåen, herunder den industrielle kulturarv, til et bredt publikum.

ADRESSE

Amtsvejen 280

telefon

+45 20241240

HJEMMESIDE

www.timewinder.dk

Tvergaard Biler

Hos Tvergaard Biler er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov. I vores salgsafdeling kan du som oftest møde undertegnede, klar med gode råd og den rette vejledning, når du er på udkig efter en ny eller en brugt bil.

ADRESSE

Sydhavnsvej 53390 Hundested

telefon

+45 47937322

Vaffelhjørnet

Vaffelhjørnet er en familieejet virksomhed på anden generation, delvist tredje generation.Butikken blev grundlagt af Leif Anker Jørgensen den 15. april 1981. I 1990 overtog hans datter Helle-Mai og hendes mand Vagn Decker butikken, og driver den endnu. Med hjælp fra deres to sønner og ca. 25 ansatte, formår butikken at serverer is og vafler hen over hele sommeren.

ADRESSE

Nørregade 2

telefon

+45 47981818

Email

Westfall Kommunikation

Hvis du er på udkig efter en ekstern leverandør, der kan udvikle og drive din organisations kommunikation og tilstedeværelse i medierne, er du landet det rette sted. Med Westfall Kommunikation – ejet og drevet af Kristian Westfall – får du solid omtale, synlighed og indflydelse gennem stærk, klar og kreativ kommunikation.

ADRESSE

Søndergade 56

telefon

+45 29884943

HJEMMESIDE

www.westfallkom.dk

Wiig-Sundhed

X-PORTEN

X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 39

HJEMMESIDE

www.x-porten.dk

Yo Yo

Velkommen til Hundesteds nye Kinesisk & Familie Restaurant.

Hos os kan du får dejlige mad og god betjening. Vi tilbyder Kinesisk mad, Japansk Sushi og meget mere.

Vi laver også selskaber, så kom ind og hører mere.

ADRESSE

Nørregade 29 A

telefon

+45 36168168