Velkommen til Beddingen og Hundested Havn

Når forårssolen rammer molerne på Hundested Havn, myldrer det frem med liv.

Sommeren igennem ligger børn på knæ på den flydende platform, hvor de klapper fisk og aer krabber. Til de voksne er der friskttappet øl på Halsnæs Bryghus og flere steder, hvor hele familien kan nyde friskfanget fisk.

Sandstranden ligger lige på den anden side af færgelejet, og skulle det dryppe lidt fra oven, er det oplagt at tilbringe dagen indendørs hos nogle af de mange gallerier eller se, hvordan glaspusteren og møbelsnedkeren arbejder.

Det maritime oplevelseshus Fiskeriets og Havnens Hus har løbende arrangementer for store og små, og lidt længere væk er der både Knud Rasmussens Hus for de historieinteresserede og kitesurfing for de aktive.

Alt kan ikke nås på én dag, men heldigvis er der flere muligheder for overnatning. Hundested Havnehytter ligger helt centralt lige ned til lystbådehavnen og med en nybygget legeplads som nærmeste nabo.

Toget fra Hillerød kører lige til døren med eget stoppested på Hundested Havn, og færgen fra Rørvig tager kun 25 minutter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor til Kunsthåndværkermarkedet Beddingen, der foregår i de tre gamle bådehaller på Nordre Beddingsvej i hjertet af Hundested Havn. Børnene er gratis, og de voksnes entrébillet på 30 kr. gælder alle tre dage.

Åbningstider
Fredag 12/6 kl. 12-17
Lørdag 13/6 kl. 10-17
Søndag 14/6 kl. 10-16

Udstillere

 

body-bg-01