Beddingen kunsthåndværk

14. - 16. juni 2019 på Hundested Havn

Følg os på Facebook     Følg os på Instagram

For sjette år i træk tømmer vi tre rustikke bådehaller for skibe og dækker op til ca 60 af de bedste kunsthåndværkere fra ind- og udland. Så velkommen til en weekend fyldt med det ypperste indenfor bl.a. keramik, glas, smykker, skulpturer, træ, tekstil, skind og blomster.

Det foregår midt på Hundested Havn, som i forvejen er kendt for sit gedigne håndværk og sin unikke kunst, og igen i år præsenterer vi en række live-optrædener, hvor kunsthåndværkere demonstrerer deres færdigheder. Traditionen tro overrækker vi også Hundested Erhvervs Kunsthåndværkerpris på kr. 5.000 til en ekstraordinær kunsthåndværker blandt årets udstillere.

Entrébilletten på 30 kr. gælder alle tre dage, og der er gratis adgang for børn. Lige om hjørnet står nogle af verdens bedste sandskulptører bag årets sandskulpturfestival, og hele weekenden vil der være åbne værksteder og gallerier på havnen.

Beddingen er arrangeret af Hundested Erhverv i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Galleri

Mange tilbud på Hundested Havn

Møbelsnedkeri, glaspusteri og andet smukt kunsthåndværk, klap-en-fisk platform for børn og enorme sandskulpturer, det maritime oplevelseshus Fiskeriets og Havnens hus samt en hyggelig badestrand. Der er noget for både store og små på Hundested Havn inkl. overnatning lige ved kajkanten.

body-bg-01